Javascript must be enabled in your browser to use this page.
Please enable Javascript under your Tools menu in your browser.
Once javascript is enabled Click here to go back to NIKAD HEROIN
gototopgototop
Nema online članova
feed image
feed image
feed image
Crna hronika
Narkomani skaču pod kola u Obrenovcu?!
ponedeljak, 15 oktobar 2012 09:52

 

  Ako se noću vozite po Obrenovcu, pazite se zavisnika od droge koji se namerno povređuju ne bi li od vozača iznudili novac, upozorava NVO Obrenovac i apeluje da se taj problem hitno reši.

  "Ukoliko se noću vozite po Obrenovcu, pogotovo na Šabačkom putu, obratite pažnju da vam neko ne podleti pod kola. To su narkomani koji se namerno samopovređuju ne bi li vam iznudili neki novac!"

Ovo je tekst iz važnog saopštenja koje je nedavno postavljeno na Facebook profil NVO Obrenovac, prenosi "Kurir".

Koliko je situacija ozbiljna, potvrđuju uznemireni meštani koji se nedaleko od centra grada, na mestu koje je poznato kao "crna tačka", sve češće susreću sa ovim.


pogledaj komentare... >>

 
Zaplenjeno 10 kg heroina
petak, 20 avgust 2010 16:08

Policija uhapsila jednu od jačih kriminalnih grupa koja se bavila distribucijom droge na području Beograda. Prilikom hapšenja zaplenjeno 10 kilograma heroina.

"Osumnjičeni su lišeni slobode na autoputu Beograd-Zagreb u trenutku primopredaje 10 kilograma heroina", rekao je ministar policije Ivica Dačić.

On je naveo i da su četiri osobe uhapšene, a da se za još jednim članom te grupe intenzivno traga.


pogledaj komentare... >>
 
Biološki rat protiv narkomana
subota, 15 maj 2010 11:44

U EU zabeleženo 10 smrtnih slučajeva zbog heroina pomešanog sa antraksom, u Srbiji za sada nema „zaražene” droge.

Devetoro Britanaca je umrlo, a devetnaestoro se poslednjih meseci zarazilo antraksom dok je u Nemačkoj registrovan jedan umrli. Zdravstvene vlasti u evropskim zemljama izdale su upozorenje svim zavisnicima od narkotika da se na crnom tržištu nalaze narkotici kontaminirani bacilom antraksa koji je 2001. godine upotrebljavan kao biološko oružje u teerorističkim napadima u SAD.Škotski epidemiolog Kolin Remzi apelovao je u saopštenju na sve korisnike droge da odmah prestanu da upotrebljavaju heroin i da stupe u kontakt s lokalnim službama za borbu protiv zavisnosti, a u Berlinu su nedavno zdravstvene vlasti iznele sumnju da Evropon kruži heroin sa sporama antraksa.


pogledaj komentare... >>
 
Zaplenjeno 3 kg heroina
ponedeljak, 12 april 2010 14:01

Policajci stanice granične policije Mehov Krš zaplenili su više od 3,1 kilogram heroina sakrivenog u zadnji branik opela vektre i uhapsili dvojicu osumnjičenih.
pogledaj komentare... >>

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 5