Javascript must be enabled in your browser to use this page.
Please enable Javascript under your Tools menu in your browser.
Once javascript is enabled Click here to go back to NIKAD HEROIN
gototopgototop
Nema online članova
feed image
feed image
feed image
Neutralizacija blokatora
utorak, 19 april 2016 22:17
Pozdrav svima, ja naravno nisam Milica jer moram da se krijem iza nekog imena da me brat nebi uhvatio kako se savetujem ovde. Dakle, moj brat je bio na lecenju u poznatoj ruskoj bolnici u Beogradu od Heroina. Keva mu na svakih 36 sati daje Naltreon 50 mg. 2 meseca nakon skidanja primetila sam jako cudno ponasanje (kao dok je bio na heroinu). Posto kad popije taj blokator bleji sa kevom pola sata i nista mu nije on nakon toga slobodno izadje iz kuce jer misle da nema nikakve pretnje. E sad pitanje, da li je moguce (i dalje bleji sa svojim dilerima) da se taj blokator neutralise nekim drugim lekom ili tako nesto? Da li mogu da dobijem pomoc sta da radim? Moji mi neveruju sta kazem ali ja sam 100% siguran. Cak je pre neki dan spavao 24h bez prestanka.. ne razumem sta to moze da bude? Molim za pomoc! .

komentari

avatar Dr.Mr.
0
 
 
Druze i ako ti je brat... Lepo uzmi bejzbol palicu i nemoj da ga stedis... Slomi mu i ruke i noge lepo i nek provede jedno 2 godine u krevetu dok se ne oporavi... Posle 2 godine ce se skinuti s Heroina 100% ... To je jedini lek... Veruj sta ti kazem... Svako dobro i srecno... :)
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Ime *
objavi komentar
Odustani
avatar Milica
0
 
 
Hvala ti, uradio je nesto slicno cale mesto mene.
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Ime *
objavi komentar
Odustani
avatar Ana
0
 
 
Moguce je da uopste ne pije blokator...s obzirom na takvo ponasanje, verov i dalje koristi. Kada si dugo u tome naucis kako da ne progutas to sto ti daju ili kako da izmuvas da ti test bude negativan...
sreda 04 maj 2016, 08:31
postavi odgovor
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Ime *
objavi komentar
Odustani
avatar na dobrom putu
0
 
 
Zdr...Milice.Pravite veliku gresku on ne sme da se druzi sa starim drustvom(ZAVISNICIMA)a ne da provodi vreme sa dilerima.. to ste trebali da resite na samom pocetku...gvozdje se kuje dok je vruce.izmrvite blokator tako svi uzimaju koji se lece sa.mnom u grupi..bunice se verovatno jer je to gorko..i heroin je gorak.pa je uzimao ne mojte da mu popustate..ili ako imate uslove imate injekciju ja je primam svakog meseca..kosta 175 eura.moji roditelji su meni postavili uslove ako napravim recidiv izbacice me iz kuce.vidim da on radi sta hoce cim se druzi sa dilerima.donosite odluke bez emocia.tesko je izbaciti dete na ulicu a jos teze ziveti sa zavisnikom!kada ga testirate neka tata udje sa njim u wc.od kafetina i strudli sa makom moze biti pozitivan na opijate ..[poz svako dobro!


B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Ime *
objavi komentar
Odustani
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Ime *
objavi komentar