Javascript must be enabled in your browser to use this page.
Please enable Javascript under your Tools menu in your browser.
Once javascript is enabled Click here to go back to NIKAD HEROIN
gototopgototop
Nema online članova
feed image
feed image
feed image
Opet ja
četvrtak, 25 avgust 2016 20:57
Pozdrav svima! Pisala sam na forumu, ali vidim da nema nikog da odgovara, pa cu zato pisati i ovde.
Danas mi je deseti dan kako nisam uzimala heroin. Inace, za one koji nisu procitali tekst na forumu, zavisnik sam i korisnik heroina oko tri godine, u jednom periodu bila sam navucena na vagicnu peticu. Vec duze vreme (dva-tri meseca) koristim bup, a zajedno sa njim, do pre deset dana, uzimala sam i dop.
Prva tri dana bez heroina uzimala sam 4mg bupa dnevno, i ksalol pred spavanje 1mg. Bezobzira na bup, krizu sam imala, ali morala sam da guram na nogama po ceo dan zbog posla i porodice.
Zatim sam krenula da uzimam po 2mg bupa dnevno, i ksalol isto samo pred spavanje 0,5mg.
Kriza se malo smanjila posle petog dana, ali poslednjih dana kada se probudim, svakog jutra me protrese ista kriza, ne smanjuje se i ne prolazi dok ne uzmem bup, a uvece me opet sustigne kad bup popusti. To je neznatno u odnosu na sta sam sve prozivljavala, sada imam samo drhtavicu, jezu, slinavim, kijam, nekontrolisano se znojim, bole me zglobovi, kosti i misici, i naravno malo mucnine, retka stolica. Sve to dok ne uzmem bup, onda se osecam skoro normalno.
Ne verujem da osecam krizu od dopa jer sam pred kraj uzimala male kolicine dnevno, oko 2 ulicna grama. Pa moje pitanje glasi: da li je moguce da krizu imam ustvari od bupa, da sam se navukla na bup?
Ako i vi mislite tako, kako se skinuti sa bupa?
P.S. Planirala sam da sutra predjem na 1mg bupa dnevno, a onda naravno i da ga zaj***m skroz. Samo zelim da nemam vise krize, jer sam izmucena i psihicki i fizicki skroz... Zelim da zivim normalno, bez frke i svega sto prati drogiranje, da se posvetim porodici i poslu koji volim da radim.

komentari

avatar Pedja
0
 
 
Naravno da je moguce da imas krizu od bupa, bitno je da budes jaca od svoje psihe, jer ce fizicka kriza da prodje brzo ali psihicki ostani cvrsta i to ti je sigurna pobeda, odlicno ti ide za sada, smanjuj dozu i batalices posle, samo imaj na umu da je djavo besan i da udara svom snagom cim klones, imaj to na umu, sve je u tebi. gl i javljaj se opet
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Ime *
objavi komentar
Odustani
avatar Boki
0
 
 
Samo ces napraviti jos gore ako uskoro nebatalis i bup,puno ljudi znam da se skinulo sa dopa a sa bupa ne znam nikog.Veruj mi da je tp zacarani krug iz kojeg ces tesko izaci bup je dobar da se koristi prvih sedam dana i nikako duze jer stvara ogromnu zavisnost.
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Ime *
objavi komentar
Odustani
avatar Boki
0
 
 
Srecno i otarasavaj se i njega sto pre.
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Ime *
objavi komentar
Odustani
avatar dzon
0
 
 
Ja sam se skonuo sa bupa a uzimao sam ga skoro 3 god. Cekam da admini odobre i puste moj text.
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Ime *
objavi komentar
Odustani
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Ime *
objavi komentar