Javascript must be enabled in your browser to use this page.
Please enable Javascript under your Tools menu in your browser.
Once javascript is enabled Click here to go back to NIKAD HEROIN
gototopgototop
Nema online članova
feed image
feed image
feed image
Heroin i flormidal
ponedeljak, 19 septembar 2016 21:02

Cao swima,na heroinu sam wec godinu dana,bez prestanka... Uz to smrcem prepisan flormidal 3 tablete swako wece,2 bensedina od 10 mg i wailprox 1 tabletu na dan.Imam 22 god,ziwim u Nowom Sadu.Pokusala sam wise puta da se skinem i bupowima i trodonima i metadonom.Prestala sam da idem kod psiijatra jer smatraju da treba da me zadrze a ja to ne mogu jer izdrzawam majku,brata i 2 sestre.Pre heroina sam bila nawucena na spid,ajs a trawu ne podnosim.Resila sam da owih dana opet krenem sa bupowima i zanima me da li je tacno da sam nawucena na floridal sa obzirom da ga toliko koristim i da li neko ima neki sawet sta bih jos trebala uz bupowe da pijem owaj put da bih uspela? Poz i hwala unapred!

komentari

avatar Boki
0
 
 
Nista,apsolutno nista ti uz bupove ne treba koristi njega maksimum 7dana i posle izdrzi na suvo malo i kraj.Ako se navuces na bupove tek ces onda naprviti haos od zivota,jer od njega kriziras mesecima i tesko se sa njega skida.
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Ime *
objavi komentar
Odustani
avatar Living Dead Girl
0
 
 
Mani se flormidala, on napravi takav haos u organizmu, narocito ako ga smrces. Da, iz iskustva potvrdjujem da si se navukla na njega, to je neizbezno. Uzimas li ga preko dana ili samo uvece?
Koliko ja znam, uz bup ide samo odredjena vrsta lekova, to mozes citati i na netu, a floric na zalost nije jedan od njih. Nece ti nista toliko biti ni ako uzmes 8icu bupa pa ismrces celu tablu flora, ali sto je sigurno, nemoj se zajebavati. Moj savet je da uzmes lek sanval, za spavanje, naravno samo pred spavanje. Ali imaj na umu da ni njega, ni bup ne bi trebalo da koristis duze od 7 dana, zikra od bupa stvarno ume da bude zajebana. Ni ksalol ne ide uz bup, ali 1mg dnevno nece skoditi, ako osecas uznemirenost, lupanje srca itd.
Zavisno od kolicine horsa koju si uzimala, ali odredi sebi dozu bupa po danima, smanjuj sve vise i vise floric i vrlo je bitno da izguras ona tri dana kada vise ne uzimas bup. Srecno, drzim fige!
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Ime *
objavi komentar
Odustani
avatar Doktor za probleme
0
 
 
trebas ujutru da pijes jorurt i lan i dosta fizicke aktivnosti
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Ime *
objavi komentar
Odustani
avatar Milorad
0
 
 
da ali ne u meri koliko na heroin,to cesh primetititek kad skinuta s dopa probash da zaspish!!
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Ime *
objavi komentar
Odustani
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Ime *
objavi komentar